måndag 31 januari 2011

Uppdrag 35: Lär dig telefonreglerna

Nu har du pratat med tjejen du gillar och fått hennes telefonnummer. Vad ska du göra nu? Detta tycks vara ett svårt steg för många killar. Tänk om hon har gett dig fel nummer. Tänk om hon har glömt dig när du ringer. Tänk om du blir för nervös och det blir fel när ni pratar. Tänk om hon är på dåligt humör när du ringer. Tänk om........

Om du slappnar av och tar det lugnt kan samtalet bli en god erfarenhet. Gör bara inget dumt. Hon har precis träffat dig och en enda varningssignal kan räcka för att ni inte ska träffas igen. När det gäller väntetiden och valet av tidpunkt lyder grundregeln: Ring medan hon fortfarande har ert möte i färskt minne men inte så snart eller så ofta att hon tror att du är en stalker. Det går inte att säga hur länge du ska vänta  men gärna så länge som möjligt.

Innan du ringer henne, tänk på ert senaste samtal. Var det något särskilt som var speciellt för er? Något ämne som ni pratade om? Ta upp tråden där så fort du ringer henne. Din målsättning är att få henne att minnas hur trevligt det var förra gången ni pratade med varandra. Berätta gärna en historia om något som har hänt dig på sistone. Kommer du ihåg konsten att berätta en intressant historia? Tanken är att få henne att skratta och slappna av också. Ha en lugn röst och ett leende på läpparna. Det gör en stor skillnad. När du har berätta klart din berättelse ska du ge henne chansen att prata. Hon vill kanske berätta om sin dag också. Fråga sen om hon vill hänga med på en rolig evenemang som du har valt ut från din almanacka. Om hon kan är det perfekt. Om hon inte kan men låter intresserad föreslår du en annan aktivitet från din almanacka. Om hon inte låter intresserad behöver förfina ditt flörtande. Du kanske signalerade lägre social status eller framstod som desperat. Oavsett om hon tänker följa med eller inte ska du inte avsluta samtalet efter att du har bjudit ut henne. Prata gärna i ett par minuter till. Lär dig konsten att småprata. Detta kan du få hjälp med i boken "Mannens Överlevnadsguide". Avsluta gärna samtalet när ni har trevligt. Du är trots allt en upptagen kille.

Har du några funderingar kring våra dejtingtips som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av Maziways seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar