torsdag 27 januari 2011

Uppdrag 31: Teknik för att få hennes nummer

Det enda jag tänkte hjälpa dig med i detta inlägg är att få tjejens telefonnummer. I förra dejtingtipset lärde du dig att bjuda med henne på en aktivitet. Du har förstått att du behöver ha en anledning för att ringa henne. Låt oss säga att ni pratar om en viss aktivitet och ni pratar om att gå dit tillsammans. Då säger du bara till henne: "Vad roligt att du vill hänga med. Låt mig bara ge dig mitt nummer." Tjejer är vana att killarna frågar efter deras nummer och tycker att det är originellt när en kille vill ge sitt nummer. Självklart kommer de inte att ha några invändningar. Ta då fram en penna (rekommenderar att du alltid har en penna och papper i fickan) och ett mindre papperslapp (helst kort/visitkort, behöver inte ens vara din egen). Dela pappret i två delar och skriv ditt namn och nummer på ena halvan utan att ge den till henne. Ge istället den andra delen till henne tillsammans med pennan. Säg då: "Låt oss byta uppgifter." Det låter så korrekt och rättvist. Som du ser är detta mycket enkelt och hjälper er båda slippa pinsamheten vid nummerbytet. Du behöver dock tänka på en sak för att få rätt resultat och det är tajmingen. Du behöver vänta med denna teknik tills du har fångat hennes intresse med din personlighet och stil. Du behöver vara en intressant person som är naturligt attraktiv. Läs gärna boken "Mannens Överlevnadsguide" som tar upp just detta och hjälper dig att bli just naturligt attraktiv.

När du har fått numret ska du inte gå iväg direkt. Kolla gärna på lappen du fick och säg något om hennes handstil eller liknande. Det viktiga är att du stannar kvar och pratar en liten stund till. Annars kan hon tro att du bara var ute efter hennes nummer och kan få kalla fötter. Att lämna platsen för tidigt kan rasera allt du jobbade för att bygga. Visa att du är genuint intresserad i henne (lättast om du verkligen är det) utan att verka desperat.

När du har läst detta inlägg vill jag att du går ut och pratar med tre tjejer och ta hjälp av allt som du har lärt dig hittills. Fundera sen på vad du kan förbättra eller slipa för att få ännu bättre resultat.

Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av Maziways seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar