tisdag 25 januari 2011

Uppdrag 29: Prata för att attrahera henne

Vid det här laget har du lärt dig en massa saker att säga och göra när du träffar en tjej. Idag ska vi träna på hur du kan bli bättre på att prata. Vi på Maziway rekommenderar att du lär dig lämna dina berättelser oavslutade. Din berättelse behöver vara intressant för henne om denna teknik ska fungera. Tänk på kända serier som går på TV. Många av dem slutar precis när det är som mest spännande och du blir tvungen att följa dem vecka efter vecka för att du är fast. Om du lyckas med detta när du pratar med en tjej så blir hon tvungen att prata med dig för att få veta mer. Vi tar ringnumret som exempel, om du avbryter din berättelse när det är som mest spännande för att du måste tillbaka till dina vänner eller liknande scenarier så behöver hon komma till dig för att få veta mer. Mitt dejtingtips är att du ska experimentera med att lämna dina berättelser oavslutade. Avbryt dem just när de är som mest spännande och plantera obesvarade frågor i tjejens huvud. För att du ska bli bättre på just denna teknik rekommenderar jag dig att läsa boken ”Mannens Överlevnadsguide” då du får ta del av några enkla fundamentala värderingar som ökar effekten av själva tekniken.

Ett annat dejtingtips som vi på Maziway kan ge dig idag är att du lär dig att kunna ta upp en ny samtalstråd av allt en tjej säger. Som exempel kan vi ta en enkel mening som ”Jag har jobbat som vårdbiträde i två månader.” Detta ger dig chansen att fråga vad hon gjorde innan det jobbet, vad som krävs för att bli vårdbiträde, vad de egentligen gör, fråga om hon är ny i stan och flyttat hit på grund av jobbet osv. Det gäller att vara närvarande och verkligen lyssna aktivt för att kunna föra en naturlig konversation. Vill du få fast henne att börja fråga dig saker baserad på vad du har sagt? Kommentera något som hon har sagt med den enkla meningen ”det stämmer säkert men inte i min bransch” som får henne att börja fråga vad du gör. Eller den andra enkla meningen ”där jag bor har vi inte (det som hon pratade om)”, vilket får henne att fråga var du bor. Detta kan du använda till din fördel och säga att du berättar det om hon lovar att inte bli en ”stalker”. Kom ihåg att du behöver ha humor och glimten i ögat för bästa resultat. När du läser kapitel 9 i boken ”Mannens Överlevnadsguide” får du lära dig några tekniker på hur du kan bli en intressant samtalspartner som tjejer älskar.

Jag vill nu att du ska gå ut och titta på din omgivning, affärer, tidningar, restauranger och se till att ha en kort berättelse som du kan berätta om just det du ser. Berättelsen behöver inte ens vara en minut. Detta leder till att du blir duktigare på att ta upp nya samtalstrådar när du pratar med en tjej. Ge dig själv en halvtimme och kom på så många historier som möjligt. Därefter vill jag att du ska gå ut och prata med två tjejer (eller två grupper där tjejer finns) och berätta en historia. Kommer du ihåg uppdrag 21 och din unika berättelse? Du ska upprepa uppdraget men denna gång vill jag att du ska lägga till dina nya tekniker. Lämna din berättelse när den är som mest spännande och inled en ny samtalstråd baserad på något hon har sagt eller något som ni har lagt märke till i omgivningen. Våga experimentera med att ha flera samtalstrådar samtidigt. Det gör dig bara mer intressant som person. Lyssna aktivt efter ledtrådar för att hitta nya ämnen som kan föra samtalet vidare.

Har du några funderingar kring dejting och attraktion som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar