söndag 23 januari 2011

Uppdrag 27: Undvik följande misstag

Dagens dejtingtips är egentligen en lista på misstag som många killar gör när de vill träffa tjejer. Jag har sammanställt en lista på vad du ska undvika för att kunna attrahera tjejer.
  1. Stirra inte på henne i mer än tre sekunder innan du går fram för att prata med henne. Väntar du för länge kommer hon med största sannolikhet att känna sig illa till mods.
  2. Vänta inte med att hon ska bli ensam innan du går fram för att prata med henne. Även om hon gillar dig kommer hennes vänner att dra iväg henne.
  3. Ändra inte dig från att gå fram bara för att det finns någon kille i gruppen. Han kan vara vem som helst som arbetskollega eller en släkting.
  4. När du börjar prata med henne, inled inte med "Ursäkta" eller "Förlåt". Du är ingen tiggare utan en kille som lyser upp deras stund.
  5. Börja inte med att bjuda henne på en drink. Du ska inte behöva betala för hennes uppmärksamhet.
  6. Börja inte med att stöta på henne eller ge henne allmänna komplimanger. Börja med att ställa en fråga eller en underhållande händelse. Fråga henne exempelvis var man kan köpa sockarvadd eller något liknande om det är en nattklubb/bar.
  7. Luta dig inte fram mot henne eller över henne. Stå rak i ryggen och höj istället rösten om musiken är för hög eller ni har ett visst avstånd.
  8. Var inte så angelägen att röra henne och liknande. Personligen tycker jag att det är bra med en tidig kroppskontakt men att inte röra varandra innan kemin finns där.
  9. Fråga inte henne vad hon heter, vad hon jobbar med eller vad hon kommer ifrån. Hon är säkert less på den frågan. Var istället cool och trygg. Det viktiga är att ni har roligt ihop och inte vad hon heter.
  10. Fokusera inte all din uppmärksamhet på henne om det finns andra människor där. Se till att vara trevlig mot hela sällskapet. Det kommer alla att gynnas av.
  11. Kom ihåg dessa regler men kom ihåg att det finns undantag då det är bäst att bryta dem.
Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka Maziways hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar