fredag 14 januari 2011

Uppdrag 17: Tänk tvärtom

Idag ska du lära dig att diskvalificera en tjej. Först behöver du ha utfört uppdraget som du fick igår för att kunna gå vidare. När mina vänner frågar mig om dejtingtips brukar jag säga att de ska vara den som ger bekräftelse och inte den som tigger om det. Ett effektivt sätt är att diskvalificera henne, dvs visa i tidigt skede att du inte är intresserad av henne. Detta fungerar främst med snygga tjejer som har en massa killar som springer efter dem. Du ger dessutom tjejen en chans att kunna fånga dig med sin personlighet, charm och intelligens. Kom ihåg att diskvalifikationer ska sägas skämtsamt. Du ska egentligen visa att du har höga krav och inte dejtar vem som helst. Tanken är att skapa dynamik mellan er. Så med andra ord ska din diskvalifikation inte vara fientlig, dömande, kritisk eller nedvärderande. Säg det med ett leende på läpparna och ett skratt i rösten. Precis som om du skojar med en yngre syster. Nu när du vet vad du vill ha för typ av tjej i ditt liv, behöver du använda den kunskapen till att kunna diskvalificera tjejer som du träffar.
Jag kan ge dig ett exempel på hur en diskvalificering fungerar:

DU: ”Vilken är din favoritläsk?”

HON: ”Fanta Exotic”

DU: ”Vad? Nej du kan inte mena allvar. Du får bara en poäng nu. Fast du har tur, hade du sagt Sprite Zero hade du fått minuspoäng så nu du har egentligen fortfarande chansen att förföra mig.”

 

Som du kan läsa, diskvalificerar jag henne på ett skämtsamt sätt samtidigt som jag ger henne en viss uppskattning och bekräftelse. Du kan byta ut läsk mot vad som helst (favoritfilm kanske) och testa detta idag. Du behöver dock komma ihåg att denna teknik ska användas humoristiskt och aldrig grymt. Du ska inte kränka tjejen. En annan teknik är att starta ett rollspel och be henne vara din personliga assistent eller ett annat jobb som hon inte skulle ta. Ge henne lite roliga instruktioner som hon ska göra. Är du missnöjd med din nya ”assistent” och ifrågasätter dina instruktioner så får hon sparken. Ännu en gång på ett skämtsamt sätt då ditt tonfall är avgörande. Det bästa är att du hittar dina egna diskvalifikationer men om du behöver hjälp från oss på Maziway får du självklart kontakta oss. Många gånger är tjejen tuff och svarar på din diskvalifikation med en egen kommentar. Gilla läget då detta kallas för att flörta. Lär dig ännu rappare repliker som du ska kunna använda. Det bästa sättet är att du går ut och pratar med flera tjejer för att bli bättre och bättre på detta. Idag ska du fram till tre olika tjejer och börja prata med dem. Du ska dessutom använda en av dina diskvalifikationer för att kunna se den positiva effekten. Skriv sedan ner vad som gick bra och hur du kan förbättra dina ”startare” och diskvalifikationer ännu mer.

En sista sak som du bör tänka på när det gäller dagens dejtingtips är att dina diskvalifikationer ska sägas i förbifarten och nonchalant. Du ska alltså inte förvänta dig någon reaktion från henne. Märker hon att du säger dem för att få en viss effekt så kan det ge motsatt effekt. Det är därför vi på Maziway rekommenderar dig att läsa bland annat boken ”Mannens Överlevnadsguide” och anmäla dig till Maziways seminarier. På så sätt får du de fundamentala verktygen som hjälper dig att uppnå dina mål.

Har du något ämne som du vill att vi på Maziway ska ta upp när det gäller manlighet  och dejting eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar