lördag 29 januari 2011

Uppdrag 33: Sammanställ informationen

Idag kommer du att gå igenom ditt material för att skräddarsy en stil som passar just dig. Du får gärna kopiera din sammanställning och ha en i fickan när du känner dig osäker i början. Vi kommer att utgå ifrån de sex steg som jag förklarade i det förra dejtingtipset samtidigt som vi tar med den röda tråd som du har kunnat följa i de tidigare uppdragen.

Börja med att göra en bedömning av dig själv och försök att ta upp det som lyfter dig. Du behöver förstå att du är en man som är naturligt attraktiv. Jag rekommemderar boken "Mannens Överlevnadsguide" som hjälpt många män med just detta steg. Nu behöver du tänka på hur du pratar och vad du inleder med. Hur känns "din startare"? Hur kan du finslipa den? Är du duktig på att få med andra i samtalet? Är du duktig på att berätta historier som fångar andras uppmärksamhet och får de att engagera sig i dig? Hur visar du att du har högt värde? Kan du läsa hennes signaler och få henne att hitta samhörighet mellan er? Hur pratar du med henne? Kan du ge henne bekräftelser som lyfter henne? Hur ordnar du så ni kan träffas igen?

Kolla gärna genom dina svar och finslipa dem för att bli bättre. Kontakta oss på Maziway om du behöver hjälp med att förfina ett visst steg för att du ska få ännu bättre resultat.
Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av Maziways seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar