torsdag 13 januari 2011

Uppdrag 16: Hur är idealtjejen?

Dagens dejtingtips handlar om att komma underfund med vad du vill med dina relationer. Jag vill att du ska fundera en stund på hur du vill att din drömkvinna ska vara. Skriv ner 10 egenskaper såsom personlighet, utseende och värderingar som du vill att hon ska ha. Här är fem frågor som hjälper dig när du ska sätta ihop listan.
  1. Vad är du ute efter? Är du ute efter ett långvarigt förhållande eller något annat?
  2. Vilken grad av självständighet vill du ha? Hur ofta ska ni träffas?
  3. Är det viktigt att ni har omedelbar kroppslig kemi?
  4. Vilken ålder ska hon vara ungefär?
  5. Har du något emot rökare? En tjej som dricker? Eller tränar mycket?
Nu vill jag att du ska rangordna de olika egenskaperna för att kunna känna igen när du träffar en tjej som har de rätta egenskaperna. Nu när du är igång vill jag att du ska skriva en liten lista med fem egenskaper som skulle få dig att avstå att vara med en viss tjej. Du kan använda de frågor som vi besvarade ovan ifall du behöver hjälp.
Det här är en övning så du behöver inte göra kraven alldeles precisa i verkliga livet. Om du försöker träffa någon som överrensstämmer exakt med dina ideal, kan du förbise någon som du passar ihop med ännu mer eftersom de inte lever upp till dina förutbestämda kriterier. Jag rekommenderar att du läser kapitel 4 i boken ”Mannens Överlevnadsguide” som tar upp fler intressanta frågor inom dagens dejtingtips. Detta är dagens uppdrag och du kommer att förstå den stora betydelsen imorgon.

Har du något inom dejting som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar