torsdag 6 januari 2011

Uppdrag 8: Ta en dusch och gå ut sen

Hur har det gått med dina uppdrag hittills? Lämna gärna en kommentar längst ned i inlägget. Vi på Maziway vill gärna hjälpa våra läsare med deras dagliga utmaningar.

Nu till dagens dejtingtips: Idag ska du först lyssna på din favoritlåt. Sen tar du och duschar. Tvätta håret och kroppen ordentligt. Har du skägg eller mustasch? Fixa till dem så du ser välvårdad ut. Brukar du raka dig, så se till och vara nyrakad. Viktigt att du tar bort hårstrån i öronen, näsborrar och nacken. Använd gärna något som luktar gott på kroppen. En bra fuktkräm kanske? Det viktiga är att du mår bra och luktar gott. Titta nu på dig själv i spegeln och säg detta till dig själv: ”Jag är en eftertraktad man. Folk älskar och respekterar mig. Jag har karisma, charm och stil. Jag är en intressant person och förtjänar det bästa här i världen.” Upprepa detta tre gånger. Det är viktigt att du hittar en egen peppningsritual inom en vecka. Det kan vara att läsa något inspirerande (det har jag gjort), träna, lyssna på musik eller att tänka på tidigare framgångar med kvinnor. Det viktiga är att du hittar en som du känner dig bekväm med. Under tiden använder du den som du fick nyss.

Nästa steg är att lära dig att sträcka på dig. Din kroppshållning säger mycket om dig och andra människors första intryck av dig bygger på ditt kroppsspråk. Maziway har tagit fram en teknik som hjälper dig att få bättre kroppshållning. Ställ dig mot väggen så att dina hälar, rumpa och axlar nuddar väggen. Dra in dina magmuskler. Lyft upp bröstet. Stå sådär i en minut. Gå bort från väggen och försök och behåll din nya kroppshållning. Testa detta några gånger tills du får en kroppshållning som känns naturligt för dig utan att sjunka ihop.

Nu när du är på topp ska du gå ut och be tre attraktiva kvinnor rekommendera en bra/cool affär för herrkläder i närheten. Det är viktigt att tjejerna du pratar med har snygg stil själva. Det är inte alla tjejer som kan hjälpa dig med att rekommendera en cool affär men fortsätt och fråga nya tjejer tills du har fått dina tre rekommendationer. Glöm inte att tacka för hjälpen!

Ett tips: Närma dig inte kvinnorna bakifrån när du ska fråga dem. Detta kan skrämma dem. Allt annat går bra. Testa dig fram. Vi på Maziway skulle rekommendera kaféer, affärer eller större centrum. Det viktiga är att du hittar de platser som känns bra för dig.

Har du något relationsämne som du vill att vi på Maziway ska ta upp på den här bloggen eller kanske någon fråga som du undrar över?
Kom ihåg att besöka Maziways hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar