söndag 16 januari 2011

Uppdrag 19: Ha kontroll över ditt inre

Ett av de mest effektiva sätten för att förbättra andras uppfattning om ditt utseende är att visa din intressanta personlighet. Idag tänker jag dela med mig av några tips som förbättrar ditt självförtroende. Har du gott självförtroende vinner du tjejernas intresse och dina kompisars respekt. Det spelar ingen roll vilka tekniker du lär dig; så länge du saknar självförtroende kommer du inte få ut din fulla potential.

När du läser boken "Mannens Överlevnadsguide" så kommer du att lära dig olika sätt att förbättra ditt självförtroende. I dagens dejtingtips tänkte jag ta upp tio principer som jag läste i en annan bok för några år sen.
  1. Världen är precis vad du tror att den är. Det är du som skapar din personliga upplevelse av verkligheten. Genom att förändra ditt tankesätt kan du förändra din värld.
  2. Det finns ingen riktig gräns mellan dig, din kropp, dina tankar och dina relationer med andra. Du bestämmer dessa avgränsningar för att underlätta din världsbild.
  3. Din energi flödar dit din uppmärksamhet är. Om du tänker på negativa saker skapar du en inre stress som påverkar inre organ genom kroppsliga spänningar. Fokusera på positiva saker för bättre liv och resultat.
  4. Nuet är enda ögonblicket du kan påverka. Du kan inte längre påverka det som har hänt och har egentligen inga framtida förpliktelser.
  5. Att älska är att vara tillfreds. Kom ihåg att du är resultatet av kärlek och behöver visa kärlek och känna kärlek för att kunna bli tillfreds.
  6. All makt kommer inifrån. Om du vill förändra något behöver du ta ansvar och handla. Du kan inte längre skylla på sociala misslyckanden, familj, jobbet, vänner eller samhället. Din beslutsamhet hjälper dig att uppfylla dina drömmar.
  7. Ta kontroll över ditt undermedvetna. Ge det effektiva metoder för att förbättra dina resultat. Se till och samspela med ditt undermedvetna. Vi på Maziway kan ge dig några övningar om du behöver. Skicka ett mail till oss och berätta om din utmaning så hjälper vi dig med en skräddarsydd övning för ditt undermedvetna. Målet är känslomässig frihet.
  8. Kom ihåg att du ska ha ett syfte och de mål som du sätter mäter dina framsteg mot ditt syfte. Läs gärna boken "Mannens Överlevnadsguide" där detta diskuteras och förklaras ytterligare.
  9. Gör det som funkar för just dig.
  10. Sök det goda i allt. Om du inte hittar något får du tänka ut ett sätt att själv bidra med det.
Har du något inom dejting som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka Maziways hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar