fredag 28 januari 2011

Uppdrag 32: Olika strategier för att uppvakta henne

Har du funderat hur du ska uppvakta tjejen du är intresserad av? Jag känner till många killar som har svårt med att uppvakta tjejer och det tänkte jag ändra på idag genom de dejtingtips som finns nedan. Jag tänker lära dig konsten att attrahera en tjej. När två personer träffas så behöver de gå igenom några steg för att en sexuell eller romantisk relation ska kunna utvecklas mellan dem. Det kan vara så att det sker omedvetet men alla relationer har haft de här stegen.

Jag läste en tabell för några månader sen som jag tänkte använda för att lära dig olika stegen för att attrahera tjejer.

Steg 1: Vilken bild har du av dig själv? Du behöver ta reda på vem du är, vem du är intresserad av och hur du tänker handla. Steg ett handlar om att höja ditt självförtroende. Börja med att kolla dina egenskaper och hur du kan bli en attraktiv man. Läs boken ”Mannens Överlevnadsguide” och följ de tips som ges där. Där får du även lära dig vilka tjejer du ska välja som potentiella partners. Se till och utveckla dig själv kontinuerligt för att kunna förbättra dina handlingar. Det är viktigt att du är en person med god självkänsla.

Steg 2: Nu är det dags att gå fram till henne och få henne att se dig som en intressant del av hennes värld. Steg två handlar om att väcka hennes nyfikenhet om dig. Viktigt att du framstår som en intressant och åtråvärd person utan att du stöter på henne. Var inte efterhängsen och ha din tidsbegränsning som du läste om tidigare. Se istället till att skapa en viss spänning och nyfikenhet mellan er. Bra att du får henne att engagera sig i samtalet.


Steg 3: Nu när du har fått henne att engagera sig är det dags att för att skapa attraktion. Du ska underhålla och utmana henne så att hon verkligen engagerar sig känslomässigt. Steg tre handlar om att väcka hennes intresse för dig. Hon ska tycka att du är en fascinerande person. Visa gärna att du har ett högt socialt värde och skapa samtidigt starka känslor. Detta beror på vem hon är, hennes självkänsla, intressen och valmöjligheter. Du har redan lärt dig några tekniker som hjälper dig med detta steg. Glöm inte att skoja och retas med henne samtidigt som du försöker skapa utrymme för att få egen kvalitetstid med henne. Är hon med sina vänner, se till att få dem på din sida.

Steg 4: Nu ska du få henne att investera i dig. Beröm och uppmuntra henne när hon visar intresse för dig. Visa din uppskattning utan att gå för fort fram. Steg fyra handlar om att bekräfta henne. Få henne att anstränga sig för att locka dig (se hennes potential för bästa resultat) och beröm henne för det. Skapa gemenskap mellan er. Det är dags för dig att visa att ni båda hör ihop på något sätt, förstår varandra eller att ödet ville att ni skulle träffas.


Steg 5: Dags att skapa samförstånd. Hon är nu intresserad av dig men det betyder inte att hon är beredd att ligga med dig. Du behöver motivera henne att ta nästa steg genom ord och beröring. Steg fem handlar om att skapa en viss samhörighet mellan er. Berätta gärna några berättelser och ha några lekar. Hitta gemensamma värderingar och dela minnen. Byt gärna miljö för att kunna skapa fler erfarenheter ihop. Skapa positiva känslor och fördjupa samförståndet. Börja rör vid henne med jämna mellanrum. Motivera henne att fortsätta med att ta det framåt. Många gånger hjälper tiden men jag tror att det bästa är om du bara lämnar henne en kort stund för att hon ska inse att hon inte skyndar sig så kan hon gå miste om chansen att få vara med dig.

Steg 6: Har du gjort de tidigare stegen så är det dags att få henne att ta eller inbjuda till första steget. Skapa en sensuell atmosfär. Steg sex handlar om att få henne upphetsad. Skapa en erotisk sinnesstämning. Se till att ni rör varandra allt oftare. Var intresserad i vad som tänder henne och agera utifrån det. Kela och mys utan att stressa henne eller dig själv för den delen. När hon är redo att gå längre behöver du endast undvika att göra misstag som kan få henne att ångra sig. Se till att ni båda har rätt förväntningar och lev upp till dem. Hon ska inte känna sig utnyttjad eller kränkt.

Kom ihåg att processen inte alltid börjar på första steget, då hon kan redan vara attraherad av dig. Ju mer du jobbar på dig själv och blir skickligare på de olika dejtingtips som getts, desto snabbare kan du gå genom de olika stegen när du träffar en tjej. Har du några funderingar inom dejting som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka Maziways hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar