lördag 8 januari 2011

Uppdrag 11: Det finns inga raggningsrepliker

"Vad heter du?" "Vad jobbar du med då?" "Har du sett några bra filmer på sistone?" "Vilken sorts musik lyssnar du på?"

De flesta killar som börjar prata med tjejer har en tendens att bombardera tjejen med en massa frågor. Jag är säker på att de använder minst en av de frågor som jag skrev ovan. Det är tyvärr så att killen tror att han kommer någon vart med tjejen när hon svarar på de här frågorna. Nu ska jag fråga dig, hur många gånger tror du tjejen har hört samma frågor? Många gånger!! Det värsta är att hon tappar sitt intresse när killen ställer samma tråkiga frågor och det märker killen. Han blir nervös och desperat så han frågar om hennes nummer. Då svarar hon att hon har en pojkvän (även om det inte är fallet). Känner du igen detta?

Vi på Maziway vill i dagens dejtingtips hjälpa dig att hitta dina unika samtalsämnen som attraherar kvinnorna till dig. När du går fram till en tjej för att prata med henne behöver du först tänka på några saker:
  • Det du börjar prata om ska väcka hennes nyfikenhet och intresse (och de som är ute med henne).
  • Din s.k. startare ska lätt leda till fortsatta samtal.
  • Det du säger ska säga något om din intressanta personlighet.
  • Din "startare" ska inte få andra att känna sig olustiga.

En viktig faktor som attraherar tjejer är manlighet. I boken "Mannens Överlevnadsguide" kan du läsa om några enkla steg som attraherar kvinnor innan du ens har gått fram för att prata med dem. Jag rekommenderar att du läser den banbrytande boken snarast. Här är några dejtingtips du bör tänka på innan du går fram till tjejen du är intresserad av:
  • Viktigt att du har något bättre för dig än att ragga tjejer. Så fort du fastnar för en specifik tjej som du spanar in, förlorar du andra tjejer runt omkring dig. Många killar framstår så desperata när de är ute. Se istället till att vara en intressant person som är rolig att umgås med.
  • Bli populär. De flesta människor vill vara med den populäraste personen i rummet. Det krävs inte mycket för att skapa illusionen av att vara populär i stunden. Det viktiga är att du skrattar och har kul.
  • Så fort du ser någon som du vill prata med, gå fram och börja prata. Konsten att närma sig kvinnor är att vara spontan. Om du väntar för länge med att gå fram så hinner du övertala dig själv att låta bli. Om du inte tar kontakt med henne får du aldrig veta om hon hade kunnat bli din flickvän, en tillfällig flört, en god vän eller en affärspartner i framtiden.
  • När du går fram för att prata med henne (räknar med att du inte gör misstaget att smyga på henne bakifrån), ställ dig inte rakt framför henne. Du är antagligen större fysiskt jämfört med henne och tänk själv om någon större än dig kom fram och pratade med dig. Du skulle inte vara 100% avslappnad. Det är dessutom för framfusigt. Ställ dig gärna bredvid henne och prata. Det finns även en teknik där du istället vrider på huvudet och pratar över axeln i starten. När tjejen eller gruppen har börjat engagera sig i ert samtal kan du vända dig mot henne eller dem. Luta dig inte heller över henne även om det är högt ljud där ni befinner er. Se till att ställa dig närmare och prata högre.
  • Le när du går tar kontakt med andra. Det gör att de andra oftare reagerar positivt. Tjejer har sin bröstklyvning som kan användas för att förföra killar. Du kan använda ditt leende.
  • Din energi ska vara minst på samma nivå som tjejen eller gruppen som du närmar dig. De flesta är ute för att ha kul. Om du kan bidra till det så är du välkommen. I Maziways program kan du få några tips på hur du kan höja din energinivå genom bland annat att tala högre, le med både mun och ögon, visa intresse för de du pratar med och gestikulera. Kom bara ihåg att inte vara överdrivet intensiv.
  • Om du närmar dig en grupp är det viktigt att du är mån om alla i gruppen i början. Se till att alla kan höra vad du säger, lyssnar uppmärksamt och deltar i samtalet. Detta är mycket viktigt.
  • Var inte rädd för att gå fram till grupper där några killar finns med. Se bara till att uppmärksamma dem. Du är en social kille och är intresserad av andra. Glöm inte detta!

Ett annat tips inom dejting är att när du går fram och börjar prata ska du inte börja med "ursäkta...." eller "förlåt, men........". Din "startare" bör förfalla spontan och väcka nyfikenhet hos så många som möjligt. Vissa av mina kollegor rekommenderar att man ska börja med ett konstaterande, exempelvis en iakttagelse: "Jag skulle vilja höra er åsikt om en sak". Sen ställer du din fråga. Viktigt att frågan inte kan besvaras med bara "ja" eller "nej". Kom även ihåg att din "startare" ska leda till andra frågor och samtalsämnen. Vi på Maziway rekommenderar killar att hämta sina frågor och "startare" från sitt egna liv. Det blir ofta alltför många detaljer att ta hänsyn till om du ska lära in andras färdiga "startare". Om du visar dig vara intressant efter första 30 sekunderna kommer tjejen att vara nyfiken på dig och ställa följdfrågor. Tjejen frågar säkert om din egen åsikt om det dilemma som du frågat om. Se till och ha en utan att vara överdrivet förberedd. Viktigast är istället då att du har en positiv attityd och utstrålar den. Fastna inte i din "startare" utan gå vidare till nästa samtalsämne. Låt samtalet flyta på. Försök inte att imponera på henne eller få hennes uppmärksamhet. Så länge din attityd är uppåt, empatisk, icke-behövande och positiv så kommer du att märka att allt du gör är helt korrekt.
Känner du fortfarande att du vill ha hjälp med din "startare" får du gärna kontakta oss. Vi kan även ge dig någon färdig "startare" som du kan modifiera så den passar dig. Vi är glada om vi kan hjälpa dig med våra dejtingtips.
Har du några funderingar som du vill att vi på Maziway ska ta upp på bloggen?

Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar