tisdag 18 januari 2011

Uppdrag 22: Boka in evenemang

Hur har det gått med tidigare uppdrag? Det har varit några tuffa dagar med massa nya rutiner så idag ska vi ta det lite lugnare. Mitt första dejtingtips idag är att du ska skaffa en almanacka. Personligen rekommenderar jag att du skaffar en fin journal så du skriver några rader varje dag. Till dess kan du använda denna enkla almanacka:
Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Nu ska vi fylla din almanacka med intressanta och spännande evenemang. För att det ska bli så billigt som möjligt så föreslår jag att du går till ditt lokala bibliotek. Plock fram några resehandböcker som täcker din stad och innehåller tips om nöjesutbudet. Kolla gärna upp dagstidningar och eventuella gratistidningar för att få fler aktuella evenemangstips. Gå nu genom alla böcker och tidningar som du har valt. Kolla efter annonser och nöjestips som finns i tidningen. Välj ut en passande aktivitet för varje dag i din vecka. Ju enklare och billigare desto bättre. Det behöver inte ens vara en lång aktivitet utan kan vara som tar bara 30 minuter. Det viktiga är att du väljer evenemang som du faktiskt kan gå på. Skriv gärna varför du vill gå på just detta evenemang och varför någon av dina kompisar borde följa med. Det räcker med två meningar. Så nu har vi fyllt din almanacka för den här veckan.

Dagens andra dejtingtips är att du ska skaffa det senaste numret av tidningar som Cosmopolitan, Elle eller Amelia. Du kan antingen köpa ett nummer eller titta i ditt bibliotek som troligtvis har någon av dessa. Läs nu igenom hela tidningen. Leta reda på ett intressant samtalsämne som grundar sig på någon av tidningens artiklar. Nu har du ett samtalsämne för att ta kontakt med tjejer. Säg att en kompis hade rekommenderat dig att läsa den artikeln i tidningen och du är nyfiken på hennes/deras kring ämnet. Ditt uppdrag blir då att gå fram till tre olika tjejer/grupper och börja prata om den artikeln. Kom ihåg de tidigare stegen som exempelvis diskvalifikation när du tar kontakt med tjejer.

Är det något inom dejting som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar