söndag 9 januari 2011

Uppdrag 12: Skapa din egna "startare"

Dagens dejtingtips går ut på att konstruera din egen "startare". Det enklaste sättet är att utgå från något du är intresserad av. Vi på Maziway rekommenderar att du väljer något som skulle intressera de flesta. Ett diskussionsämne som bottnar i relationsproblem. Triviala frågor om dagens popkultur, resor och liknande. Titta i dagens tidning eller leta information på nätet. Är det något du undrar över? Fråga inte din kompis utan gå ut och använd din fråga för att prata med andra människor.

Slipa nu på din "startare" och gå ut och fråga testa den. Glöm inte att duscha och ta på dig din nya outfit. Du ska känna dig på topp genom de dejtingtips som du fick i tidigare uppdrag. Du ska nu gå fram till tre olika tjejer och testa din "startare". Du får själv bestämma var du vill testa den. På gatan, i en affär, på ett kafé eller biblioteket. Valet är som sagt ditt. Du behöver inte ens prata vidare efter att du har testat din "startare" även om vi rekommenderar att du gör det om samtalet flyter på. Du kan alltid avsluta samtalet med "Tack, det var trevligt att prata med dig" om du vill dra dig tillbaka. För att det ska bli enklare för dig, rekommenderar jag dig att ha den inställningen att ni redan hör ihop.

Nu vill jag att du utvärderar dessa tre situationer. Vad var det som gick bra första gången? Varför gick det bra? Kan du bli bättre? Vad var det som gick lite sämre? Varför tror du att det gick sämre? Hur kan du förbättra det? Vad var det som gick bra andra gången? Och så vidare. Skriv gärna dina svar för att ha ett underlag för framtiden.

Vad du än gör idag, kom ihåg att du behöver gå fram och prata med tjejer för att kunna veta hur intressant tjejen ifråga är. Även om hon nobbar dig, säger det inget om dig som person. Så svik inte dig själv!!!

Har du några funderingar som du behöver att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen? Lämna gärna dina kommentarer här nere om vad du tycker om dagens inlägg.
Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar