torsdag 6 januari 2011

Uppdrag 9: Ditt yttre

Idag ska vi på Maziway koncentrera oss på att hjälpa dig med ditt yttre. När vi har pratat om manlighet och attrahera kvinnor med andra män, har vi märkt att de flesta tycker att utseendet är en variabel som är utanför deras kontroll. Vi håller dock inte med. Precis som att tjejer kan bli attraktivare genom att banta, träna eller sminka sig korrekt, kan killar bli snyggare genom några enkla förändringar. Kom ihåg att det krävs lite för att förvandlas till en snygg man som utstrålar självförtroende.
Vi på Maziway brukar ha en lista på våra förändringstips. Vi skräddarsyr naturligtvis dejtingtipsen beroende på personen vi hjälper. Jag anger några av förändringstipsen här i dagens inlägg. Det är inte alla tips som passar dig. Vissa är enkla och kostar inget, medan andra kostar lite tid och pengar. Försök att genomföra minst en av våra tips. Välj helst en som du känner motstånd för. Det kan leda till större personlig framgång för dig.
  • Kolla igenom några av dina tidningar och välj den frisyr som du helst av allt vill ha. Gå till stans bästa frisör och få din drömfrisyr. Glöm inte att fråga om produkttips för att upprätthålla frisyren.
  • Skaffa kontaktlinser eller gör en laseroperation. Vill du ha glasögon, satsa på designerbågar.
  • Bli brun genom att solduscha.
  • Gå till en agelsalong för att skaffa pedikyr och manikyr. Välvårdade naglar signalerar att du värdesätter dig själv och är beredd att investera i dig själv. Precis som denna kurs.
  • Skaffa pincett eller en nästrimmer och ta bort överflödigt hår i näsborrarna, mellan ögonbrynen och på nacken.
  • Investera i en förstorande spegel och ta bort allt synligt öronvax. Kolla om du har torr ansiktshud och påsar under ögonen. Dessa kräver speciella hudvårdsprodukter.
  • Gå till en salong och få dina ögonbryn plockade eller vaxade.
  • Köp receptfria tandblekningsmedel för att få vitare tänder.
  • Tänk på din andedräkt. Vi på Maziway har tidigare skrivit ett inlägg om just andedräkt. Jag rekommenderar att du läser den och följer de tips som finns där.
  • Kontrollera ditt kaloriintag. Ät inte mycket kolhydrater, mätat fett, salt, raffinerat socker eller livsmedel som har mycket konserveringsmedel. Bra med färsk frukt, grönsaker och magert protein i din diet.
  • Gå till en affär som har duktig personal inom hudvård och krämer. Fråga om de kan rekommendera några hudvårdsprodukter som passar din hudtyp.
  • Köp en enkel men smakfull accessoar. 
  • Börja träna på gym. Boka tid hos en instruktör för att få ett program anpassat efter dina mål och behov.
  • Gå genom din garderob med jämna mellanrum. Om du har kläder som inte sitter fint längre får du antingen sy om dem eller så får du skänka dem till välgörenhet.
  • Hitta din unika stil. Gå gärna till en klädaffär (du fick ju tips på tre affärer i förra uppdraget) och be expediten ta fram en hel outfit som passar din nya stil. Säg att du ska på en viss tillställning och vill ha en outfit som framhäver dig som person. Ta på dig den outfiten och titta i spegeln. Vad tycker du? Om du inte är nöjd, be expediten ta fram en annan outfit. Fortsätt tills du hittar en outfit som du tycker om. Glöm inte att vårda dina nya kläder. Kom ihåg att hitta ett par skor som passar din nya outfit. Många killar missar detta. Hoppas att du inte gör det misstaget.
De dejtingtips som du har fått från Maziway idag hjälper dig att bli snyggare. Jag rekommenderar dig att prata med en god kvinnlig vän och be henne hjälpa dig att förbättra ditt utseende. Fråga henne: "Om du skulle ändra en sak med mitt utseende, vad skulle det vara?" Be om hennes ärliga svar. Jag tycker att det vore synd om du slarvade med ditt yttre. Nu har du trots allt ingen ursäkt. Har du några funderingar som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara?

Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av Maziways kommande seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar