lördag 22 januari 2011

Uppdrag 26: Förstärk idag andras självkänsla

Den kille som lyckas attrahera tjejer är den som går ut och förstärker andras självkänsla. Han är lätt att umås med. Han utstrålar karisma och positiv energi. Andra människor trivs i hans sällskap och vill alltid ha honom med. De litar på honom, känner sig bekväma med honom.

Dagens dejtingtips är: Stärk andra människors självkänsla!

Idag vill jag att du ska leva ditt vanliga liv. Du behöver inte gå ut för att aktivt ta kontakt med tjejer utan träna din empatikänsla. Att träna upp din förmåga till genuin empati och medkänsla är mycket viktigt för din framgång. Det enda du behöver göra idag är att vid fem tillfällen under dagen stärka någon annans självkänsla. Det kan vara att du berätar för dina föräldrar hur mycket du uppskattar dem, säga till någon som har köpt dyra kläder att hans/hennes kläder är snygga eller hjälpa en uteliggare. Du ska med andra ord vara vaken på vad folk verkligen behöver. Du behöver inte strö en massa komplimanger till människor runt omkring dig. Tänk inte ens om din handling höjer eller sänker din relativa status. Minst en av dessa fem personer ska vara främling. Målet idag är att du ska sluta bekymra dig vad andra tycker om dig och börja utveckla en känsla för vad andra behöver för att må bra.

Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka Maziways hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar