måndag 10 januari 2011

Uppdrag 13: Effektivisera din "startare" med två finesser

I dagens dejtingtips ska vi bland annat finjustera din "startare" för bättre resultat. Idag ska du lära dig två viktiga finesser som kommer att förbättra den respons du får. När du går fram till en grupp främmande människor, tänker de oftast omedvetet "Varför vill han prata med oss?" och "Ska han stanna länge?". För att förbättra din "startare" behöver du ge svar på de här två frågorna den första minuten du närmar dig gruppen eller tjejen i fråga. För att förekomma första frågan "Varför vill han prata med oss?" är att förklara varför du ställer en viss fråga (din "startare"). En vanlig mening som du kan bygga in i din "startare" är "Anledningen till att jag frågar är att....". Din förklaring behöver inte ens vara invecklad. Den kan vara så enkel som "Jag och min kompis pratade om en sak och behöver ett kvinnligt perspektiv." För att förekomma den andra frågan "Ska han stanna länge?" behöver du sätta en tidsbegränsning. Det är tyvärr alltför många killar som stannar kvar hos en tjej när de väl har tagit kontakt. De försöker ha ett oavbrutet samtal med tjejen och lämnar inte henne ur siktet. Tyvärr tröttnar tjejen och hittar på någon anledning för att bli av med honom genom att säga att hon är mitt uppe i ett viktigt samtal med sina kompisar eller påstå att hon har en pojkvän. Det finns många anledningar hon kan använda för att bli av med killen. För att du inte ska vara en av dessa killar behöver du visa så tidigt som möjligt att du inte tänker hänga kvar länge. En vanlig mening som du kan bygga i din "startare" är "Jag ska strax träffa mina vänner men tänkte bara fråga helt kort......" Ett annat sätt är att använda kroppsspråket för att förmedla att du inte är den efterhängsna typen. Det kan dock tolkas som att du är nervös och inte närvarande så jag rekommenderar inte det personligen. Är du dock intresserad av denna teknik får du gärna kontakta oss på Maziway så kan vi skícka några enkla tekniker till dig.

Med denna nya kunskap är ditt uppdrag att först finjustera din "startare" och sen ta kontakt med tre tjejer (eller grupper) och testa din uppdaterade "startare". När du sen kommer hem ska du jämföra den nya "startaren" med den du använde senast. Märker du några skillnader? Kan du förbättra den på något sätt?

Har du något ämne som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar