onsdag 9 februari 2011

Uppdrag 45: Bli en tiopoängare

I dagens dejtingtips ska vi utforska vem du är på djupet och hur du kan bli en tiopoängare som tjejer älskar att vara nära. Börja med att betygsätta dig själv från 1 till 5 för var och en av karaktärsegenskaperna nedan. 1 står för dålig, 3 medel och 5 perfekt. Sätt betyg utifrån hur du tror att andra uppfattar dig. Var så ärlig som möjligt.

1) Utseende. Poängsätt dig själv utifrån hållning, kroppsvård, huruvida du utmärker dig på ett positivt sätt, ögonkontakt och om din stil attraherar den sorts kvinna som du vill träffa. Kom ihåg att din hållning avslöjar din hälsa, både fysisk och psykisk. För att få bättre poäng bör du utföra flera av dessa uppdrag. Gå gärna ut och shoppa lite kläder, skor och hygienartiklar med de tjejer som du har träffat senaste tiden.

2) Flexibilitet. Poängsätt dig själv utifrån spontanitet, risktagande, äventyrlighet, social intelligens och förmåga att hantera nya situationer och miljöer. För att få bättre poäng bör du skriva ner fem fritidsaktiviteter som du vill göra under ditt liv. Välj ut en av dem och bestäm dig för att förverkliga den inom ett halvår. Läs gärna kapitel 2 i boken "Mannens Överlevnadsguide" som ger flera goda tips.

3) Värde. Poängsätt dig själv utifrån vilken utsträckning du axlar ledarrollen i sociala sammanhang, lyckas lära ut saker till andra, väcker beundran hos andra och visar upp högstatusbeteenden. Poängsätt även dig själv utifrån hur intressant, intelligent, framgångsrik, begåvad, underhållande, kreativ och självständig du är. För att få bättre betyg behöver du lista fem anledningar till att en tjej ska vilja träffa dig igen efter ert första möte. Vilket värde har du förmedlat till henne?

4) Styrka. Poängsätt dig själv utifrån din förmåga att ha en stark ram, leva i din egen verklighet, kommunicera, ta för dig och ta hand om andra. Bedöm dig utifrån kriterier såsom mod, lojalitet, ledarskapsförmåga, självsäkerhet och beslutsamhet. För att få bättre betyg behöver du välja ett av de kriterier som nämndes ovan och jobba på att stärka dig där.

5) Självkänsla. Poängsätt dig själv utifrån ditt självförtroende och din känsla av egenvärde. För att höja betyget ska du jobba på att få bort den ängslan och osäkerhet som du känner angående dig själv. Ställ gärna höga krav på dig själv, höj ribban för dig själv, jobba på dina brister, åtgärda problem och skapa relationer med positiva människor.

6) Mål. Poängsätt dig själv utifrån klarheten i dina mål, drömmar och ambitioner. Mät gärna din förmåga att förverkliga dem och om du är stabil och uthållig. För att få bättre betyg ska du repetera uppdrag 3 och sätta en tidslinje för när varje mål ska vara uppfyllt. Skriv gärna delmål med specifik handlingsplan för bästa resultat.

7) Autenticitet. Poängsätt dig själv utifrån överensstämmelsen mellan ditt yttre och inre. Avsaknad av autenticitet visar sig i oärlighet och falskhet. För att få högre betyg vill jag att du tar ett papper och skriver ner fem egenskaper som du försöker visa upp för världen. Sätt en siffra mellan 1 och 5 efter varje egenskap utifrån hur väl egenskapen stämmer med den du verkligen är innerst inne. Var det några egenskaper som fick under tre poäng? Vad är det som gör att det inte stämmer bättre? Jobba på att bli av med problemet. Undvik alla motsägelsefulla signaler.

8) Social kompetens. Poängsätt dig själv utifrån hur bra du är på att skapa kontakt med människor, knyta an till främlingar, lyssna uppmärksammat på andra och ha kontakt med dina känslor. Bedöm dig utifrån kriterier som medkänsla, empati, osjälviskhet och optimism. För att få högre betyg ska du dagligen ägna en liten stund åt att kommunicera, känna och existera med öppet hjärta. Gör dig av med alla murar mellan dig och din omgivning. Ha ett avspänt och öppet kroppsspråk så andra vågar prata med dig. Ha din personliga gräns men behåll din medkänsla. Läs gärna kapitel 3 i boken "Mannens Överlevnadsguide" som tar just upp detta.

Du kan jobba på dessa karaktärsegenskaper varje dag för att ständigt utvecklas som person. Du får gärna kontakta oss på Maziway om du behöver vägledning under resans gång. Våra coacher kommer att ta fram lösningar som passar just dig. Har du några funderingar på hur du kan bli en tiopoängare som du vill att jag ska ta upp här på bloggen? Kom ihåg att besöka Maziways hemsida för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna Maziways sida på Facebook för alla intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar