söndag 13 februari 2011

Uppdrag 49: Skaffa dig en ädel karaktär

Geni är att ständigt vara beredd att lägga ned mycket möda och stort arbete på något. Denna beskrivning passar även en riktig man. Han lämnar inget åt slumpen och ser till att hela hans framtoning är fullkomlig. Du har nu kommit lång i den här kursen och vi på Maziway vill ge dig ett tips som kan bli rätt så omtumlande för dig. Jag läste en mening för några år sen och det är en tanke som jag vill att du ska ta del av:

Tänk om det är så att det bara finns två sätt att förhålla sig till andra människor. Det ena sättet är utifrån rädsla och det andra är utifrån kärlek. Dessa två sätt kan inte blandas någonsin.

Pröva tanken nu. Det leder till att du ser på världen på ett helt annorlunda sätt. Tänk på varje gång du tar kontakt med en tjej eller en annan person generellt. Varje ord och handling är antingen för att skapa en viss kemi, mer acceptans och mer kärlek här i världen eller så är de bara uttryck för din rädsla, en bön på hjälp och vädjan om kärlek. Det betyder att du antingen ger kärlek eller ber om kärlek i allt du gör. Ibland kan det vara handlingar utifrån kärlek och ibland utifrån din rädsla. Lev med tanken och försök att förstå varför du gör vissa saker. Först då kan du bli så lycklig som du förtjänar. Jag rekommenderar dig att läsa boken ”Mannens Överlevnadsguide” och följa de tips som finns i boken.
 
Har du några funderingar kring ädel karaktär ämne som du vill att vi på Maziway ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara? Kom ihåg att besöka vår hemsida för att ta del av Maziways seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar