måndag 14 februari 2011

Uppdrag 50: Gratulera dig själv

Om du utförde alla uppdrag och följt våra dejtingtips och känner att du har utvecklats så är du en vinnare. Många killar vågar inte ta det steget och lever i mörkret. Jag hoppas att du har haft din fest redan och att den var lyckad. Har du inte haft den än så får du ytterligare några tips inför festen. För det första få inte panik om folk droppar in sent. Se till att ha kul. Det är trots allt din kväll. Gör en stark entré med ett stort leende på läpparna. Var uppmärksam på att din dejt trivs på festen men ägna inte alltför mycket tid på att passa upp henne. Du behöver trots allt vara en god värd för alla gäster. Se till att glasen är alltid fyllda så glöm inte att vara generös på alla plan.

Jag hoppas att du lyckades få en dejt under dessa uppdrag och då bör du vara stolt över dig själv. Har du inte fått en dejt trots att du utförde alla uppdrag så rekommenderar jag dig att gå ut till följande fem ställen för att träffa trevliga och intressanta tjejer:

  • Bar eller lobby i kända hotell
  • Bokhandel, bibliotek eller bokcaféer
  • Matbutik med större utbud av ekologiska matvaror
  • Yogaklasser
  • Konstgallerier (särskilt de första dagarna)

 
Kom ihåg att alltid finjustera din stil för att utvecklas som person. Sist av allt vill jag be dig att titta i spegeln. Vem ser du? Kan du se skillnaden mellan dig själv nu och hur du var de första dagarna? Tänk på din hållning, din energi, ditt leende, din blick och se hur din mentala bild har ändrats. Detta är din nya verklighet!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar