måndag 27 december 2010

"Mannens Överlevnadsguide" är ingen skönlitteratur

"Mannens Överlevnadsguide" har diskuterats bland en del läsare som har varit nyfikna på hemligheten bakom manlighet. Jag vill gärna berätta att boken inte är skönlitteratur där jag berättar en historia.

"Mannens Överlevnadsguide" är snarare en instruktionsbok som bör läsas på grund av din egen motivation för att förbättra ditt liv. Som du vet finns det redan en stor självhjälpsindustri som riktas mot kvinnor med oändligt många böcker, tidningar, tv-shower och företag som nästan enbart hjälper kvinnor med att hantera de utmaningar kvinnor möter i dagens moderna samhälle.

För män är bilden en annan. Visst tas manliga sexualiteten upp genom en massa reklam på kvinnor som män förväntas åtrå. Ändå finns det väldigt lite riktigt material som hjälper dig med att kunna hitta dig själv, förbättra din livsstil, öka din sociala kompetens och bli en attraktivare person. Alla dessa faktorer påverkar trots allt hur vårt liv kommer att se ut, ändå försummas de i media.

"Mannens Överlevnadsguide" är med andra ord en enkel grundkurs i hur du kan bli en attraktivare person som kan uppfylla dina drömmar.

Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara?
Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

1 kommentar: