lördag 11 december 2010

Så blir du av med dålig andedräkt

I dagens inlägg om manlighet tar vi på Maziway upp dålig andedräkt. Detta är mycket viktig för dina framgångar i livet och vilket intryck andra får av dig.
  1. Tugga tuggummi eller mintpastiller. Sockerfria tuggummin fungerar bäst.
  2. Tugga på persilja, mynta eller en kanelstång. Persilja och mynta har en naturligt uppfräschande effekt på andedräkten. En kanelstång fungerar också bra men använd inte malen kanel.
  3. Ät sallad eller några färska morötter. Råkost hjälper dig att rengöra tungan som är en vanlig källa till dålig andedräkt.
Med andra ord, tugga på följande för att friska upp andedräkten: anisfrön, myntablad, kryddnejlikor, äggskal, citron, tuggummi, kanelstång, apelsin, persilja och sallad.


Så här förebygger du dålig andedräkt:
  1. Tandtråd. Rengör tänderna med tandtråd innan du går och lägger dig. Använd doftfri tandtråd och lukta på den efter varje genomdragning. De områden som luktar värst behöver mest omsorg.
  2. Rengör tungan. Rengör varsamt slemhinnan längst bak på tungan med en tungskrapa.
  3. Skölj munnen med effektivt munvatten. Skaka flaskan och häll sedan upp en skvätt i korken. Doppa tandborsten i munvattnet och borsta tänderna noga i ett par minuter. Använd inte munvatten och tandkräm samtidigt eftersom de kan neutralisera varandras aktiva ingredienser. Skölj munnen omsorgsfullt med det som finns kvar i korken.
Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara?
Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar