måndag 13 september 2010

Romans på jobbet

Fick ta del av en rapport för tre dagar sen som visade att över hälften av svenska män vid något tillfälle har haft ett förhållande med en kollega. Det intressanta var att ytterligare 50% av de män som inte gjort det betraktade det som något som inte var uteslutet alls om den rätta personen skulle dyka upp. Det är i för sig inte så särskilt förvånande med tanke på hur mycket tid vi spenderar på jobbet jämfört med vår egen partner. När jag studerar inom manlighet kan jag se vilken viktig roll kvinnor har där och det visar sig säkert på arbetsplatser runtom Sverige också.

Flera företag har försökt att förbjuda förhållanden på arbetsplatsen men har börjat inse att det är en naturlig del av arbetslivet. De flesta förhållanden på arbetsplatsen leder inte till att företaget brakar samman, om de sköts diskret och med sunt förnuft. Här kommer några fördelar med en romans på jobbet:
  • Det kan vara ett förhållande som växer långsamt via vänskap.
  • Du har alltid någon att äta lunch med och kanske även ta en drink efter jobbet.
  • Du vet redan lite om henne innan ni börjar träffas.
  • Ni kan ha skönt sex efter jobbet.
  • Ni kan ha sällskap till jobbet.
  • Du är en del av hennes vardag och detta minskar osäkerheten i ert förhållande.

Vad har du för erfarenheter när det gäller romans på jobbet? Har du något ämne som du vill att jag ska ta upp här på bloggen eller kanske någon fråga som jag ska besvara?

Kom ihåg att besöka vår hemsida http://www.manrorelsen.se/ för att ta del av våra seminarier och föreläsningar. Besök även gärna vår sida på Facebook för intressanta video och artiklar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar